0%
0%
  • User Ratings (0 Votes)
    0

Ați putea dori să vă gândiți la un tur al Muzeului George C. Page pentru a vă bucura de o vizită iluminatoare pe care o persoană poate vizita faimoasele frunze de gudron La Brea. Este un reper național recunoscut. O vacanță mai fizică ar fi cu siguranță o excursie în Parcul Griffith, oferind pur și simplu o experiență de aproape în faimoasa scriere de la Hollywood este acest tip de.

În urmă cu 25 de ani, prietena mea și cu mine obișnuiam să ne relaxăm în Union Station, de parcă oamenii s-ar petrece într-un muzeu sau într-un depozit vechi. Frumusețea locului a fost deja prezentată într-o varietate de filme, inclusiv „Chinatown”. Cauzele au un număr mare de curți mari în care să aștepte puțin trenurile. Cu toate acestea, interiorul este ceea ce ne-a atras cel mai mult. Sunt mai ieftine. rând după rând de scaune mari de piele cu cotiere largi din lemn. Iluminatul pentru marea sală care conține acestea este ceva ce trebuie să prindeți o privire. Cu toate acestea, pe atunci era o tristețe în locul în care nu era folosit prea mult. Mi s-a părut ca acest monument frumos al unei epoci trecute de călătorie cu trenul în LA.

O modalitate bună de a achiziționa clinica de chirurgie de înlocuire a părului din Seminole, Florida, care este ideală pentru dvs. este să luați în considerare avantajul unei veritabile consultații gratuite. Dacă o consultație gratuită nu este o ofertă prin intermediul clinicii, ar trebui să vă duceți cu siguranță în altă parte. restaurante Consultatia este. Acesta va fi ceea ce veți afla despre clinică și pe care clinica va afla despre site-ul dvs. Specialistul va descoperi despre propriul tău păr, deoarece fiecare tratează hiperhidroza în mod diferit. S-ar putea să vă simțiți mai în siguranță dacă s-a dovedit că vorbiți cu un specialist duplicat o operație de carte are loc.

Los Angeles, așa cum aproape toată lumea știe deja, este toate lucrurile frumoase și frumoase. De la strălucitele vedete din lista A care se referă la el, până la cota echitabilă de zone de petrecere și restaurante. pur și simplu nu există nimic în Seattle de numit plictisitor sau monoton. Lecțiile de făcut este să descoperiți toate asociate cu acestea și să începeți să vă bucurați de ele la început. Deci, dacă nu aveți idee despre ce vorbiți, continuați să citiți. Mai mare fie petrecerea ta 101 pentru cele mai bune petreceri LA din oraș.

Deși acest lucru nu este ceva rar pentru zona Los Angeles, mulți oameni care locuiesc acum în inima zonei sau în componenta lor de nord-est a orașului rareori ajung să vadă litoralul. Și aici litoralul este bine întreținut și acceptabil pentru utilizări îndelungate balconul! Există, de asemenea, terenuri de handbal și tenis, o pistă de biciclete și faci surfing grozav la Venice Breakwater!
Ce zici de un timp de calitate cu iubitul tău? O plimbare pe plajă sau o plimbare cu bicicleta pe debarcaderul Santa Monica, care oferă covoare, pentru a vă elibera după o zi lungă de vizitare a obiectivelor turistice. Există, de asemenea, plimbări de distracție și, când se adaugă plimbare, veți ajunge pe plaja din Veneția, unde magicienii, artiștii stradali și halterofilii concurează pentru atenția dumneavoastră. Pentru mama folosește cumpărăturile disponibile la 3rd workout street Promenade din Santa Monica.|